Tietoa minusta

Olen Katja ja iältäni 30:n paremmalla puolella. Paremmalla, sillä olen paljon onnellisempi, varmempi ja huomattavasti enemmän sinut itseni kanssa kuin ennen 4. vuosikymmenen aloitusta! Asun Helsingissä, mutta juuret ovat Pohojois-Pohojanmaalla. Olen 2 tytön äiti, Voimavalmentaja ja Personal Trainer, voimanostaja ja voimakkaasti tunteva nainen. Voimaharjoittelu on ehdottomasti se “mun juttu”, intohimoni, ja personal trainerina erityisesti ns. big 3 eli kyykky, maastaveto ja penkkipunnerrus ovat ominta osaamisaluettani. Tehokasta ja yksinkertaista – vaikka ne tekniikat eivät aina niin yksinkertaisilta tunnukaan… Heh.

Nostan Helsingin atleettiklubissa, joka kuuluu Suomen Voimanostoliittoon ja IPF:ään. Olen 160 cm pitkä, jos se nyt jotain kiinnostaa, ja nostan painoluokassa 57 kg. Käytännössä tämä siis tarkoittaa sitä, että kisapäivänä paino saa olla korkeintaan 57,0 kg. Olen vuoden 2013 ja 2014 Helsingin aluemestari, vuoden 2014 SM-kisoissa olin neljäs ja vuonna 2015 viides. Kisaennätykseni ovat jalkakyykky 117,5 kg, penkkipunnerrus 65 kg ja maastanosto 142,5 kg. Yhteistulosennätys on 325 kg. Tavoitteena on tietenkin nostaa enemmän :)

Voimaharjoittelu on voimaannuttanut minua myös henkisesti, ja toivon voivani tämän blogin kautta jakaa ja avata sitä muillekin! Voisi oikeastaan sanoa, että heikkouteni on naiset ja voima. Mutta yhtälailla se toki voimaannuttaa miehiäkin, joten vaikka joitakin postauksia eittämättä tulen kirjoittamaan naiseudesta ja naisellisuudesta, niin sisältöä löytyy kyllä myös miehille! Ja se, mitä kirjoitan treenistä ylipäätään, koskee kyllä kaikkia. Tavoitteista ja yksilöstähän siinä treenissä ennen kaikkea on kysymys.

 

Kuva Katjasta

Minä nauttimassa kesästä